duminică, 20 noiembrie 2011

INNA isi rasuceste nasul in PHOTOSHOP ! :o

Cântăreaţa a publicat recent pe contul ei de Facebook un portret de-al său, în două variante, una originală şi una modificată în Photoshop. Ei bine, chiar dacă oricine s-ar mândri cu varianta neretuşată, Inna a simţit totuşi nevoia să "umble" un pic la luminozitate, făcând astfel ca părul să îi strălucească mai tare, pielea să-i fie mai bronzată şi fără aluniţe sau alte pete, ochii să fie mai conturaţi, iar apa în care se scaldă să fie mai albastră.
Aceste retuşuri n-au fost însă de ajuns, cântăreaţa visând să aibă un nas mai mic şi, de ce nu, o aluniţă proeminentă, în stilul celei pe care Marilyn Monroe o purta cu mândrie. Aşa se face că Innei i-au fost adăugate umbre în zona nasului, pentru a-l făcea să pară mai mic şi mai puţin borcănat.
Diferenţele dintre cele două fotografii nu sunt majore, însă Inna i-a întrebat totuşi pe fanii ei de pa Facebook care dintre variente li se pare mai bună. Chiar dacă a primit aproape 2.000 de răspunsuri, părerile sunt totuşi împărţite. Vouă care vi se pare mai bună?

sursa: CANCAN

Nicoleta Luciu face buze-buze la interviuri


Dacă în trecut Nicoleta era renumită pentru sânii de dimensiuni impresionante, acum atenţia este acaparată de gura ei. Numai că uneori noile buze îi joacă feste şi chipul ei îşi pierde trăsăturile angelice. Aşa s-a întâmplat şi în timpul unui interviu pe care focoasa brunetă l-a acordat, când "tunatele" au arătat că făcut-o aproape de nerecunoscut.

sursa: CANCAN


Daniela Crudu a petrecut cu doi bărbaţi


Paparazzii revistei Ciao! au fotografiat-o recent pe vedeta Antenei 1 în compania a doi bărbaţi, unul fiind iubitul ei, Bogdan Defta, iar celălalt un prieten din anturaj. După ce au petrecut o noapte întreagă într-unul dintre cluburile de pe litoral, cei trei au părăsit discoteca în zori, fiind extrem de binedispuşi.
Semn că se simţea bine în compania celor doi, Daniela Crudu a râs nonstop, amuzându-se, probabil, de glumele făcute de cei doi bărbaţi. În drumul lor spre hotel, bruneta a ţinut în mână o sticlă de apă plată, în timp ce prietenul lor a ţinut morţiş să prelungească petrecerea şi, prin urmare, a plecat din club cu o sticlă de băutură şi câteva pahare.
Mai multe fotografii şi informaţii găsiţi în cel mai recent număr al revistei Ciao! care se află pe piaţă!

sursa: CANCAN

Sexy Braileanca castiga 12.000 de euro pe luna din prostitutie!


V-ati intrebat oare ce mai face Sexy Braileanca, tanara care are la activ 1.000 de barbati cu care a intretinut relatii sexuale si care incingea adolescentii in show-urile ei erotice?!
Ei bine, Sexy Braileanca noastra se mandreste cu locul de munca pe care l-a primit in Germania, la un bordel, acolo unde castiga mult mai mult decat cei 200 de euro pe care ii castiga in Romania din dans.
In prezent, Florina Mihaila castiga 12.000 de euro pe luna. In schimbul acestei sume, fata face sex cu clientii centrului SPA, Sauna Club Villa Vertigo.
"Patronii bordelului sunt polonezi si am dat de ei pe Internet. Le-am trimis poze cu mine si m-au acceptat imediat. Sunt singura romanca, celelalte fete sunt din Germania, Polonia si Rusia", a declarat Sexy Braileanca despre noul ei loc de munca la bordelul aflat in Grefrath.
Pentru 20 de minute de sex normal si oral, tariful romancei este de 100 de euro, cu toate ca in urma cu ceva timp aceasta se lauda ca a refuzat 2.000 de euro pentru o noapte de sex.

sursa: Aporpo.ro

Adelina Varciu: "Vreau să fiu o mamă tânără"


Recent divorţată de Liviu Vârciu, Adelina nu vrea să audă pentru un moment de căsătorie. Deşi tot mai multe voci afirmă că fotomodelul şi afaceristul timişorean Sorin Boiangiu au de gând să întemeieze o familie, Adelina neagă cu vehemenţă. Cu toate acestea, vedeta spune că nu vrea să rămână domnişoară prea mult timp pentru că vrea să fie o mamă tânără.
În ultimul timp s-au înmulţit zvonurile conform cărora Adelina şi Sorin vor să se căsătorească. "Nu mă mărit. Sau cel puţin nu deocamdată. Deşi într-un tabloid s-a speculat că eu şi Sorin am fost ba la biserică, ba să cumpărăm verighete, nu este adevărat că ne căsătorim. Nu mai au voie oamenii să treacă pe la biserică?", a mărturisit Adelina pentru Libertatea.ro.
Fosta doamnă Vârciu şi-a planificat cu grijă viaţa: "Am destul timp să mă şi mărit. Pe la 25 sau 27 de ani, pentru că vreau să fac copii. Vreau să fiu o mamă tânără".

Întrebată dacă se mută la Timişoara, Adelina (foto) a spus: "Nu am de gând să o fac şi nici Sorin nu vine în Bucureşti. Încercăm să ţinem relaţia la distanţă".

sursa: Libertatea

Beyonce a primit de la Lady Gaga un bici cu sute de diamante

La împlinirea celor 29 de ani, Beyonce a primit de la Lady Gaga un set de lenjerie sexy, dar şi un bici cu diamante confecţionat special pentru ea.
"Lady Gaga a vrut să-i facă un cadou special. Biciul este din piele decorată cu sute de diamante. Când Beyonce l-a primit a fost de-a dreptul extaziată", a declarat o sursă din anturajul cântăreţelor.
Beyonce, a cărei dată de naştere a fost pe 4 septembrie, a fost surprinsă şi de soţul său cu o petrecere susrpriză organizată în culise, în timpul concertului pe care l-a susţinut în Detroit.
"Cabina ei era plină de baloane şi flori. Atunci când a intrat Jay-Z a desfăcut şampania", a adăugat aceeaşi sursă.

sursa: Libertatea

Gabriela Spanic a ieşit din comă


Presa din Mexic a informat ieri că Gabriela Spanic a scăpat cu bine dintr-o nouă grea încercare, după ce, timp de mai multe luni, a fost otrăvită de asistenta personală, Maria Celeste. Zilele trecute, ea ajuns la spital în stare gravă, moment în care medicii au detectat că diva are grave probleme neurologice, cauzate de ingerarea pe o lungă perioadă de timp a sulfatului de amoniu, otrava pusă în mâncare şi în băutură de angajata ei. Din fericire, specialiştii au intervenit la timp şi i-au administrat actriţei medicamente puternice care să îndepărteze efectele otrăvii. Gaby Spanic şi-a revenit din comă în care a fost indusă (pentru că avea dureri groaznice) şi e încă sub supraveghere.

sursa: Libertatea


Câştigătoarea de la "Burlacul", Violeta: "Nu sunt lesbiană"


Pe pagina sa de Facebook, Violeta, preferata lui Bote (foto mic) la 'Burlacul', de la Antena 1, declară, la secţiunea relaţii, că partenerul său de viaţă e o femeie, colega ei de la emisiune, Andrada Ersek.
Mai mult, cele două s-au pozat în ipostaze cât se poate de intime şi îşi repetă una alteia cât le e de dor de “nebuniile” pe care le-au făcut împreună la filmări de aici a apărut şi ideea că Violeta ar fi... lesbiană. “Andrada, colega mea de la «Burlacul» şi cu care m-am înţeles foarte bine, mi-a dat în glumă, pe Facebook, invitaţia de a accepta acest statut, că aş fi într-o relaţie cu ea. I-am făcut plăcerea, dar asta nu înseamnă că sunt lesbiană”, ne-a declarat Violeta.


Monica Columbeanu vrea să părăsească definitiv România? Şi-a luat un apartament în Los Angeles


Monica Columbeanu e pe cale să părăsească definitiv Romania. Revista Star scrie in numărul apărut ieri pe piaţă că soţia lui Irinel Columbeanu şi-a cumpărat un apartament in Los Angeles, SUA, acolo unde încearcă să pătrundă în lumea filmului. Monica Columbeanu s-a săturat de scandalurile în care a fost implicată recent şi pare decisă să plece din România. Reporterii de la Star susţin că “diva de la Izvorani” ar fi mărturisit, cu ocazia unei prezentări de modă pe care a avut- o, recent, pe Litoral, că şi-ar fi cumpărat un apartament în Los Angeles, Statele Unite, acolo unde vrea să încerce o carieră în actorie. Se pare că din planurile Monicăi nu ar face parte şi soţul ei, Irinel, sursa citată menţionând că, în eventualitatea în care ar reuşi să se mute în America, nu le-ar lua cu ea decât pe mama şi pe fiica ei. Îşi doreşte mult să stea în SUA Potrivit Star, în acest moment, căsnicia lui Moni cu Irinel nu ar mai atârna decât de un fir de aţă, pentru că, în momentul în care tânăra ar reuşi să pună mâna pe rolul la care râvneşte de atâta vreme, ruptura dintre ea şi soţul ei s-ar putea oficializa. Nu e o noutate faptul că una dintre cele mai mari ambiţii ale Monicăi Columbeanu e să locuiască în Statele Unite. Pe de altă parte, după câteva luni în care Moni a fost protagonista multor scandaluri mondene, ea a decis să mai rărească apariţiile publice. Aşa se face că, în ultima perioadă, a fost mai mult plecată în Statele Unite, Franţa şi Anglia, şi-a închis telefonul mobil şi a refuzat să mai răspundă solicitărilor venite din partea presei din România, susţine Star.


sursa: Libertatea


Anca Ţurcaşiu: "Eu nu am fost o mare vedetă ca Mădălina Manole, dar am fost mereu pe linia de plutire"


"Eu nu mai lansez albume pentru că sunt un om care văd partea plină a paharului. Nu vreau să mă mai enervez, să fiu deprimată. Soţul meu mi-a zis: "Revino-ţi, femeie! Ai atâtea de făcut" Aşa că viaţa mea nu se leagă de cineva care nu vrea să producă un show în care eu să dansez şi să cânt cu o trupă mare în spate", a mărturisit cântăreaţa.
"Eu cânt în fiecare săptămână. Eu am o şcoală de music-hall în spate, am în fiecare zi ceva nou de făcut şi asta mă menţine. Mădălina Manole a fost o mare vedetă, eu am fost pe linia de plutire de la început, cu momente mici de suişuri, aşa că atunci când am rămas în umbră nu am suferit un şoc atât de mare. Eu cânt în fiecare săptămână, chiar şi de două ori în trupa lui Marin Petrache Pechea. Mâine voi repeta patru ore pentru noile piese", a declarat Anca Ţurcaşiu la Antena 2.

sursa: CANCAN

Tatăl Nicoletei Luciu este la un pas de moarte! E bolnav de ciroză


Nicoleta şi Iuliana Luciu au încercat în nenumărate rânduri să-şi ajute tatăl, doar că toţi banii pe care îi primeşte de la fiicele sale îi dă pe băutură. "Ca să fie internat la dezalcoolizare, trebuie să accepte asta, dar el se împotriveşte. Şi dacă ar fi internat forţat, poate părăsi spitalul pe semnătură. Cele două fiice, Nicoleta şi Iuliana, au încercat în repetate rânduri să îl ajute, dar efortul a fost în zadar. Medicul care l-a consultat atunci l-a avertizat pe Ion Luciu că are probleme grave cu ficatul din cauza băuturii şi i-a spus că, dacă va continua să bea, îşi riscă viaţa. Cele două fiice au refuzat atunci să-l mai ajute financiar de teamă că de banii pe care îi primeşte îşi cumpără alcool"


sursa: CANCAN

Theodor Paleologul fostul ministru al culturii calarit de o dama zdravana


Deputatul PD-L se afiseaza tot mai des in ultima vreme in compania unei blonde care se comporta ca si cum i-ar fi mai mult decat o amica. Theodor Paleologu a refuzat sa dezvaluie cine este femeia cu care isi petrece timpul si in compania careia a fost fotografiat de paparazzii CANCAN. Mangaieri tandre, zambete cu subinteles si cuvinte rostite in soapta, tipic indragostitilor. Aceasta era atmosfera dintre cei doi cand s-au intalnit, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o cafenea din Capitala. Daca initial Paleologu parea plictisit si distant, partenera sa a reusit rapid sa-l binedispuna. I-a mangaiat fruntea, cautand parca sa-i numere ridurile, l-a tinut de mana, gesturi care demonstreaza fara dubii afectiunea blondei fata de politician. In fata unei cesti de cafea, Paleologu s-a confesat blondei, care-l asculta atenta, fumand tigara dupa tigara. Din cand in cand, ea ii atingea mainile sau fata. Gesturile si-au atins scopul: in cele din urma, Paleologu s-a relaxat si a inceput sa zambeasca, semn ca a uitat de problemele care-l framantau. Cei doi au fost vazuti impreuna si la inceputul acestei saptamani, la o plimbare in zona Ateneului.

sursa: CANCAN

Simona Gherghe si-a tras bolid de 200 de cai putere


In urma cu cateva zile, Simona Gherghe a primit, se pare, de la Antena 1 un Subaru Impreza, model 2010, o masina mult mai scumpa decat cea pe care obisnuia sa o conduca. Darul vine la scurt timp dupa ce CANCAN a dezvaluit modul de trai modest al vedetei, invers proportional cu succesul profesional. Se pare ca atat noua gazda a emisiunii "Acces Direct", cat si conducerea Antenei 1 au decis ca lucrurile trebuie sa se schimbe putin. In consecinta, masina al carei pret depaseste 30.000 de euro a venit la pachet cu promovarea Simonei. In ultimul an, Simona Gherghe a trecut de la Observatorul de 17.00 la principalul jurnal de stiri al Antenei 1 si a preluat in paralel rubrica "Povesti de tabloid", ca in cele din urma sa primeasca propria emisiune in prime-time. Cu o asa ascensiune, era firesc sa apara si recompensele.

sursa: CANCAN


Gabi Firea e deja doamna Pandele


Cuplul Firea-Pandele este plin de surprize. S-au ferit de presa, apoi, dupa ce CANCAN a dezvaluit luni ca jurnalista si primarul traiesc o adevarata idila, acestia au confirmat ca au ganduri serioase si ca vor sa se casatoreasca. Ieri, reporterii CANCAN au aflat ca acestia au spus deja "Da!" in fata ofiterului starii civile si ca s-au cununat religios in Turcia, la o renumita biserica ortodoxa din Antalya. Intrebata de jurnalistii nostri daca este adevarat ca s-a maritat cu Pandele intr-un cadru restrans, cu doar cativa invitati, Gabriela Vranceanu Firea a raspuns: "Va multumesc pentru interesul pe care il manifestati fata de noi, dar nu credem ca suntem persoane atat de importante incat sa ne alocati un spatiu atat de extins. Evenimentele din viata noastra nu dorim sa le impartasim/traim decat cu familiile noastre. (...) Intram intr-o biserica acum, asa ca nu mai pot raspunde (la telefon - n.r.)". Surse din anturajul proaspatului cuplu au marturisit pentru CANCAN ca Firea si Pandele s-au casatorit civil la finele lunii trecute, inainte de a pleca in vacanta, iar cununia religioasa a avut loc la biserica ortodoxa din Gradina Tolerantei din Antalya, unde se afla la un loc o biserica, o moschee si o sinagoga. Petrecerea care va marca fericitul eveniment va avea loc, cel mai probabil, duminica aceasta, intr-un local discret din judetul Prahova. Aflata inca in concediu, Gabi Firea a lasat sa se inteleaga ca la evenimentul de duminica nu vor participa decat apropiatii familiei, pentru prieteni si colegi urmand sa se organizeze o alta petrecere. "La anul voi organiza o petrecere de cununie pentru prietenii si colegii mei din trust", a mai adaugat Gabi Firea.

sursa: CANCAN

Blog Widget by LinkWithin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu